חטיף פצפוצי אורז
מאת: ד"ר רני פולק
חומרים ל - 12 מנות
5 כוסות פצפוצי אורז
150 גר' שוקולד חרובים/מריר
2 כפות דבש
1/3 כוס טחינה גולמית
2 כפות שמן אגוזים/קנולה
אופן הכנה
להמיס את השוקולד והשמן בסיר כפול ולקרר מעט.
לערבב יחד את שאר החומרים, לצקת מעליהם את השוקולד ולערבב לעיסה.
לרפד תבנית מלבנית בניילון נצמד.
לצקת את התערובת ולפזר באופן שווה על התבנית.
לכסות בניילון נצמד ולדחוס היטב.
להקפיא לשעה ולחתוך לריבועים עם סכין חמה.
בתיאבון!